Raporte

Raporte

RAPORTI VJETOR 2022

INFORMACIONET DHE PËRDITESIMET MË TË FUNDIT NGA ALBANIAN INSTITUTE OF INTERNAL AUDITORS FJALA PËRSHENDETËSE NGA KRYETARI Të nderuar anëtarë, bashkëpunëtorë dhe mbështetës, Me...