Home Artikull ECIIA organizon hashtag#ESG Day!
Artikull

ECIIA organizon hashtag#ESG Day!

🎯 Qëllimi i eventit
Rritja e ndërgjegjësimit mbi transformimin e qëndrueshmërisë dhe mundësia unike që audituesit e brendshëm të jenë pjesë e këtij udhëtimi të rëndësishëm.
Kjo ngjarje hibride njëditore do të prezantojë Rregulloret e reja Evropiane në lidhje me kërkesat e ESG dhe mënyrën se si auditimi i brendshëm mund të kontribuojë.

👇 Shikoni të gjitha detajet më poshtë
https://lnkd.in/ePqmW5bb

Related Articles

Artikull

Exciting Training Opportunity for Internal Auditors

📅 Date: 11 & 12 March 2024🕘 Time: 09:00–17:00📍 Location: Rogner Hotel...

Artikull

We are thrilled to announce that registration is officially OPEN for the Albanian

Institute of Internal Auditors International Conference – “The Road to Building Trust”!...

Artikull

Training session on the role of internal auditors after a cyber-attack.

We are happy to finally see each other in person and have...