Home Te Rejat Në kuadër të ndërgjegjësimit mbi rolin e Auditimit të Brendshëm, ndajmë me ju leksionin organizuar në Universitetin Mesdhetar!
Te Rejat

Në kuadër të ndërgjegjësimit mbi rolin e Auditimit të Brendshëm, ndajmë me ju leksionin organizuar në Universitetin Mesdhetar!

Gjatë aktivitetit, ekspertë të njohur në fushën e auditimit të brendshëm, si: dorida stambolla, marku – Drejtore Ekzekutive e Auditimit në Raiffeisen Bank, anëtare komiteti në Shoqatën Shqiptare të Bankave dhe anëtare bordi në IIA Albania, dhe Erald Bezhani, CIDA – Kryetar i Bordit në IIA Albania, ndanë njohuritë dhe përvojat e tyre mbi rëndësinë e auditimit të brendshëm, rolin e tij në suksesin organizativ dhe mundësitë e karrierës nëpërmjet shembujve praktikë, duke ofruar një këndvështrim të ri mbi këtë funksion kritik.

Shprehim mirënjohjen ndaj Universiteti Mesdhetar i Shqiperise që ofron platforma të tilla për të rritur talente dhe për të nxitur një kulturë të të mësuarit të vazhdueshëm, si dhe studentëve që u angazhuan aktivisht. Inkurajojmë të gjithë pjesëmarrësit që të vazhdojnë të eksplorojnë botën e auditimit të brendshëm, duke shfrytëzuar mundësitë dhe njohuritë e fituara gjatë këtij takimi.
Le të promovojmë së bashku rëndësinë e kësaj fushe, duke krijuar ndërgjegjësim dhe duke nxitur ndryshime pozitive brenda organizatave, drejt përsosmërisë! Mos ngurroni të kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi të diskutoni më tej.
hashtag#InternalAuditAwareness hashtag#MediterraneanUniversity hashtag#Advocacy hashtag#ContinuousLearning hashtag#professionaldevelopment

Related Articles

Te Rejat

Exciting Training Opportunity for Internal Auditors

📅 Date: 21 & 22 May 2024🕘 Time: 09:00–16:30📍 Location: Rogner Hotel...

Te Rejat

Instruments and Techniques for Internal Auditors

Our team is up and running, all set to bring you the...

Te Rejat

Reflecting on a Remarkable Journey: The Road to Building Trust

What an inspiring journey it has been, bringing together industry leaders, visionaries,...

Te Rejat

The Global Assembly provides a unique platform for collaboration

During 7-9 July, Albanian Institute of Internal Auditors, represented from Silvana Zoto...