Trajnimi me temë “Risk driven internal audit, from planning to execution” – Tiranë, Mars 2014.
Albanian Institute of Internal Auditors organizoi trajnimin me temë “Risk driven internal audit, from planning to execution”. Trajnimi synoi të jetë një seancë interaktive, ku trajnuesi solli shembuj praktikë mbi çështje kryesore dhe njëkohësisht pjesëmarrësit ndanë perspektivat dhe eksperiencat e tyre.